Nieuws

Terwijl we nog een klein beetje aan het nagenieten zijn van KVW 2016, zijn we al lang en breed bezig met de voorbereidingen om KVW 2017 net zo te laten slagen. We kunnen jullie alvast melden dat KVW dit jaar in week 34 valt.
Ook dit jaar organiseert Rabobank Peel, Maas en Leudal weer de bekende Rabobank Clubkas Campagne. Voor ons is dit natuurlijk een uitgelezen kans om alweer de 52ste editie van de KVW-week deels te bekostigen.
Het bestuur van KVW wenst alle kinderen, ouders, aspirantleiders- en leidsters, leiders, leidsters vrijwilligers en sponsoren een hele fijne kerstdagen en een spetterend 2016!
Terwijl we al begonnen zijn aan de voorbereidingen voor KVW 2016 kunnen we alvast melden dat KVW 2016 dit jaar gehouden wordt in week 34. Dit is de op een na laatste week van de zomervakantie (22 t/m 26 augustus).